Att leda i tillväxt

Aldrig förr har ledarskapet utmanats som det gör nu - särskilt i ägarledda bolag. I takt med den nya generationens ingång på arbetsmarknaden ökar kraven på oss att vara goda föredömen och ledare. När bolaget växer, när vi måste springa fortare och inte alltid hinner förankra våra beslut – du leder jag då?

4 - 8 timmar Föreläsare: Tommy Ivarsson

I de bolag vi jobbar med möter vi ofta utmaningar i ledarskapet. Inte sällan beror det på att man underskattar behovet av tydliga ledare. Vi vet att tillväxten, lönsamheten och välmåendet ökar med ett genomtänkt och genomarbetat ledarskap.

Det börjar hos dig själv om du är ledare. Har du koll på hur andra uppfattar dig? Vet du varför du drivs av det du gör? Den inre resan är starten på ett nytt liv, på alla plan. Det är först när du gör den som du kan leda andra. Föreläsningen ger dig inspiration att förändra och vilja ta tag i saker. Du får dessutom konkreta tips och verktyg. Föreläsningen kan förlängas med en workshop där vi djupdyker i kommunikationens grunder, med insikter om hur våra olikheter kompletterar varandra.

Tommy Ivarsson har varit ledare i flera bolag som präglats av stark tillväxt. Hans insikter, erfarenheter och lärdomar kommer väl till pass i denna föreläsning. Genom åren har han jobbat mycket med sig själv för att förstå varför det så ofta blev fel i hans kommunikation med sina medarbetare. Eller som han själv uttrycker det – varför han satt i loket på väg till hans tydliga destination medan medarbetarna satt kvar i vagnen på perrongen.

Föreläsningens längd: 1 timme

Workshopens längd: 3-8 timmar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

  Stäng
  Hejsan!

  Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

  Besöks- & postadress

  Ejdergatan 3B

  416 68 Göteborg

  Hitta hit ›

  Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

   00:00
   Stäng