Tillväxtens utmaningar i ägarledda bolag

Entusiasmen är ofta stor när bolaget växer – att växa är positivt, och det vill väl alla! Det går fort, besluten fattas snabbt, entreprenören i fronten springer fortast av alla och tvingas ibland ändra sig längs vägen. Resultatet blir en organisation där alla springer åt olika håll, utan gemensamt mål men oftast med energislukande konflikter. Och ingen fattar varför. För visst har vi tydliga mål…!

4 - 8 timmar Föreläsare: Tommy Ivarsson

För dig som befinner dig på en spännande resa där bolaget växer snabbt, eller som stannat av och vill få igång tillväxten, erbjuder vi en föreläsning som inspirerar till få alla att gå åt samma håll. Någon kanske kallar det struktur för tillväxt, men vi väljer att kalla det process för utveckling. På ett mer hållbart sätt.

En hållbar organisationsstruktur är nyckeln till tillväxt. Rätt person på rätt plats. Fokus på rätt saker. Tydliga roller och ansvar, mandat och befogenheter. När entreprenören ser sambandet mellan att ge mer ansvar till de anställda och den utväxling som sker – det är då det händer grejer.

Tommy Ivarsson har byggt flera bolag både som delägare och ledare. Hans erfarenheter som tillväxtledare används på ett självironiskt och självkritiskt sätt, med syftet att påvisa att det finns flera sätt att göra det på. Om något misstag han själv gjort kan bidra till att du slipper göra samma, så gör denna föreläsning skillnad. Det finns också möjlighet att utöka föreläsningen med en kombinerad workshop, där vi tillsammans jobbar igenom de utmaningar bolaget har för att nå tillväxt.

Föreläsningens längd: 1 timme

Workshopens längd: 3-8 timmar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

  Stäng
  Hejsan!

  Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

  Besöks- & postadress

  Ejdergatan 3B

  416 68 Göteborg

  Hitta hit ›

  Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

   00:00
   Stäng