Livet inuti en Bag-in-Box

Trender, livskriser, karriärbyten, studier, politik, årets mello, vanlig simpel mognad och livet självt. Allt vi är med om avgör hur vårt perspektiv ser ut. Utmaningen är att utmana perspektivet. Vad händer då?

25 - 1000 pers 1 - 1,5 timme Föreläsare: Lill Andréasson

Det finns många som är lite som en Bag-in-Box. Inneslutna i sitt hölje, med ett extra lager skyddande emballage runt omkring. Man släpper ut, men tar sällan in något. Inte konstigt att man surnar efter bara 6 veckor.

Boxen kan vara företaget man är på, akademin, den tighta vänkretsen, byn man lever i eller löparklubben. När det kommer in för lite nytt, då blir det som finns i boxen det enda man förstår och kan förhålla sig till.

Om vi utmanar perspektivet – vad händer då? Om vi ser på Donald Trump eller surdegsbröd eller lösögonfransar eller onlinespel eller kundrelationer med någon annans ögon – vad lär vi oss då? Och om vi själva vill ta ett kliv och hälsa på i en annan box – hur gör vi det?

En tankeväckande föreläsning om att våga se världen på ett annat sätt, om vad som hänt med vårt perspektiv de senaste decennierna och om att centrum av världen väl ändå måste vara i mig?

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

  Stäng
  Hejsan!

  Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

  Besöks- & postadress

  Ejdergatan 3B

  416 68 Göteborg

  Hitta hit ›

  Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

   00:00
   Stäng