Daftö -
En framgångssaga över generationsgränserna

Följ med på resan (08:23)

Det började med torrdass och kallvattenduschar för drygt 40 år sedan. Daftö Camping och ägarfamiljen Kempe påbörjade sin tillväxtresa från enkel camping till dagens hypermoderna anläggning.

Idag är det andra och tredje generationen Kempe som driver Daftö Resort. Den vackert belägna anläggningen nära Strömstad på Västkusten har gått från torrdass till en topputrustad resort för 3 000 övernattande. Här finns campingplatser, stugor, hotellstugor, restauranger, wellness, konferens och nöjespark.

Framgångssagan har alltså sitt ursprung i en och samma familj. Barnbarnen till grundaren Ossian, Lena och Mia, driver Daftö tillsammans med sin mamma Mette. I podden kan du lyssna på Lena Kempe, VD på Daftö, och höra hennes beskrivning av tillväxtresan.

Lena Kempe

Lena Kempe. Hon har andats och levt camping i hela sitt liv. Som barn lekte hon på föräldrarnas anläggning på Daftö i Bohuslän. Idag är hon VD på den camping som hennes morfar en gång startade. Hon driver Daftö Resort tillsammans med sin syster och mamma.

Stäng
Hejsan!

Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

Besöks- & postadress

Ejdergatan 3B

416 68 Göteborg

Hitta hit ›

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

    00:00
    Stäng