Hitta energin när det blåser

Vi lever i en värld där livet snurrar fort. Våra kunders förväntningar på oss ändras, lojaliteter flyttas, våra medarbetare ställer krav – och dessutom händer det saker i våra liv som gör att energin inte alltid räcker till. För oss som företagare handlar det om att vi måste driva och utveckla våra verksamheter, samtidigt som vi skall vara duktiga ledare. Gärna lugna, tydliga och trygga. För att inte tala om det mod vi skall vara utrustade med för att ta riskerna, i den ständiga förändring vi lever i.

1 tim Föreläsare: Behöver din organisation ny energi? Bjud in energiknippet, serieentreprenören och företagaren Tommy Ivarsson, som byggt upp flera tillväxtbolag, både som ägare, delägare och på senare år även som affärsstrategisk rådgivare i bolag. Tommy ser klara samband mellan starka, trygga, stabila ledare och framgångsrika företag. Hans uppdrag numera är att se till att ägare, ledning och personal har rätt energinivå, att de vet vart de är på väg och skapa strukturen för att nå dit. Tommy blev känd för en bredare publik sommaren 2017, då han valdes till Lyssnarnas Sommarvärd i Sommar i P1. Programmet sändes den 19 juli och där berättade han om hur han hanterat sitt energidränage i samband med sin sons sjukdom. Om hur han den hårda vägen blev tvungen att kombinera sitt företagande med en ytterst svår privat situation. Programmet fick ett stort genomslag, inte minst bland män mitt i livet.

Det är det så kallade ’livet’ som sätter käppar i hjulet, ibland lite för ofta. Vår utmaning är att behålla energin oavsett om världen rasar samman, om så bara lite grand. Att hitta sätten att hushålla med den energi man har och att lära sig hur just jag fyller på. Och då utifrån vad jag behöver. Jag har alltid ett val och jag gör val hela tiden. Det värsta i kråksången är att jag aldrig kan skylla på någon annan.

Den här föreläsningen/workshopen kommer sätta just energin i fokus.

 • Hur ser vi till att skapa energi i verksamheten och få en högre medvetenhet om energins betydelse för nöjda kunder, skön arbetsmiljö och högre lönsamhet? Är denna kombination över huvud taget möjlig?
 • Hur tar vi hand vår egna energi, hur boostar vi oss själva och hur undviker vi att ’mitt’ energitapp, när det kommer, inte spiller över på vår omgivning?Vår affärsverksamhet handlar inte bara om volym, pris och bästa läget. Nu handlar det ännu mer om människorna. Om de vi har omkring oss är med på tåget, förstår vart vi skall och varför. Hur skapar vi en energi som leder till ansvar, engagemang och delaktighet? Det handlar om delegering som motor för nöjdare kunder. Men vågar vi släppa kontrollen?

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

  Stäng
  Hejsan!

  Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

  Besöks- & postadress

  Ejdergatan 3B

  416 68 Göteborg

  Hitta hit ›

  Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

   00:00
   Stäng