Det här är vi

Blanda erfarenhet, nyfikenhet, kompetens, energi, mod och analytisk förmåga. Där har du ett framgångsrecept och den välbalanserade mixen av vilka vi är.
tommy_ta
Tommy Ivarsson
lina_1
Lina Persson
emma_ta
Emma Hermansson

Tommy Ivarsson

Affärsutvecklare, processledare och rådgivare

Bakgrund: Entreprenör och visionär inom kommunikationsbranschen, upplevelseindustrin, mediabranschen och mycket, mycket mer.

Tommy har alltid varit den där personen som vill mer, som vill göra på sitt sätt, som vill ta ett steg till. Efter en lång karriär som framgångsrik entreprenör i olika bolag brinner han nu för att hjälpa andra entreprenörer att växa. Tommy har en osviklig förmåga att sätta tummen på den felande länken och komma vidare i processen.

Genom åren har jag fått vara med om många tillväxtresor, och ingen resa är den andra helt lik. Men det finns många delar som liknar varandra. Gemensamt är att en framgångsrik resa bygger på kommunikation och förmågan att ta tillvara mänskliga resurser. Tillväxtresan börjar alltid hos dig själv, hos dig som leder bolaget.

tommy_ta

Lina Persson

Projektkoordinator och assistent

Bakgrund: Projektledare och producent med sin bakgrund huvudsakligen inom kulturbranschen.

Lina har alltid älskat att skapa färgkodade scheman för att strukturera allt ifrån sin egen lek som barn, till stora event och produktioner. Den kreativa ådran rinner starkt bredvid den sakligt strukturerade och Lina når sin fulla potential när hon får möjlighet att kombinera dessa två.

“Det är något magiskt med att få leda och följa en process från start till mål. Att få möta och bemästra diverse problem och kriser. Att tvingas ta sig över, under och igenom vägbulor, men framförallt att komma ut på andra sidan med ett resultat som överträffar alla tidigare förväntningar. Ingen process är den andra lik och det är det som gör att jobbet aldrig blir tråkigt.”

lina_1

Emma Hermansson

Kommunikatör och affärsutvecklare

Bakgrund: Examinerad marknadsekonom, säljare och medlemsrekryterare på Handelskammaren, kommunikationsansvarig på Swecamp.

Efter några år i inredningsbranschen bytte Emma bana och började studera marknadsekonomi i Karlstad. Under studietiden arbetade hon på Handelskammaren Värmland, och där föddes intresset för företag som vill växa. Idag är det just det intresset som är hennes starkaste drivkraft.

Känslan av att gå in i deras hjärnor, förstå tankegångarna och sen bidra med helt nya synvinklar – det är en helt fantastisk känsla. Jag brinner för kommunikationen och vet att den kan göra underverk för företag som är inne i ett tunnelseende. Ett litet korn kan gro, växa och bidra med ett enormt värde, både internt och externt. Bäddas kornet in med rätt budskap får det växtkraft.

emma_ta
Stäng
Hejsan!

Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

Besöks- & postadress

Ejdergatan 3B

416 68 Göteborg

Hitta hit ›

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

    00:00
    Stäng