Det här är vi

Blanda erfarenhet, nyfikenhet, kompetens, energi, mod och analytisk förmåga. Där har du ett framgångsrecept och den välbalanserade mixen av vilka vi är.
lill_ta
Lill Andréasson
tommy_ta
Tommy Ivarsson
Frida
Frida Arthursson
emma_ta
Emma Hermansson

Lill Andréasson

Affärsutvecklare, processledare och rådgivare

Bakgrund: Entreprenör och visionär inom besöksnäringen, upplevelseindustrin, kommunikationsbranschen och mycket, mycket mer.

Lill föddes nyfiken och med en stark drivkraft rakt in i den småländska småföretagarandan. En bakgrund som ledde till ett företagande där hon mött många olika branscher och utmaningar. Lill drivs av att tillföra nya perspektiv till människor och organisationer. Hennes unika förmåga att tänka utanför boxen gör att hon ofta ser nya affärsmöjligheter och hittar de riktigt kreativa lösningarna.

Jag älskar när det oväntade sker, när man vrider, vänder, ifrågasätter och ser hur utvecklingen skjuter fart. Att få dra nytta av erfarenheter från många olika branscher, att testa nytt, göra annorlunda och komma vidare. Att utmana och få till en förändring. Jag tänker gärna cross-over i affärsutveckling och plockar in influenser från olika områden.

lill_ta

Tommy Ivarsson

Affärsutvecklare, processledare och rådgivare

Bakgrund: Entreprenör och visionär inom kommunikationsbranschen, upplevelseindustrin, mediabranschen och mycket, mycket mer.

Tommy har alltid varit den där personen som vill mer, som vill göra på sitt sätt, som vill ta ett steg till. Efter en lång karriär som framgångsrik entreprenör i olika bolag brinner han nu för att hjälpa andra entreprenörer att växa. Tommy har en osviklig förmåga att sätta tummen på den felande länken och komma vidare i processen.

Genom åren har jag fått vara med om många tillväxtresor, och ingen resa är den andra helt lik. Men det finns många delar som liknar varandra. Gemensamt är att en framgångsrik resa bygger på kommunikation och förmågan att ta tillvara mänskliga resurser. Tillväxtresan börjar alltid hos dig själv, hos dig som leder bolaget.

tommy_ta

Frida Arthursson

Kommunikatör och projektsamordnare

Bakgrund: Med fokus på kommunikation, sälj och marknadsföring har Frida arbetat många år inom service- och resebranschen.

Frida har alltid varit nyfiken och fångat varje möjlighet som kommit i hennes väg. Så länge hon brinner för något och känner genuint intresse så finns det ingen annan väg än att gå all in. Efter några år inom service- och resebranschen kände Frida att hon ville byta bana och inrikta sig mer på kommunikation där hon får dra nytta av sin nyfikenhet och förmåga att fånga möjligheter för att sedan förverkliga dom, genom just bra kommunikation.

Att få vara kreativ, möta nya människor och göra idéer till verklighet driver mig framåt och fyller mig med ny energi. Allt för många går omkring med drömmar och idéer som de inte vågar förverkliga, där är jag tvärt emot.

Frida

Emma Hermansson

Kommunikatör och affärsutvecklare

Bakgrund: Examinerad marknadsekonom, säljare och medlemsrekryterare på Handelskammaren, kommunikationsansvarig på Swecamp.

Efter några år i inredningsbranschen bytte Emma bana och började studera marknadsekonomi i Karlstad. Under studietiden arbetade hon på Handelskammaren Värmland, och där föddes intresset för företag som vill växa. Idag är det just det intresset som är hennes starkaste drivkraft.

Känslan av att gå in i deras hjärnor, förstå tankegångarna och sen bidra med helt nya synvinklar – det är en helt fantastisk känsla. Jag brinner för kommunikationen och vet att den kan göra underverk för företag som är inne i ett tunnelseende. Ett litet korn kan gro, växa och bidra med ett enormt värde, både internt och externt. Bäddas kornet in med rätt budskap får det växtkraft.

emma_ta
vi_ta
Stäng
Hejsan!

Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

Besöksadress

Drottningtorget 10

SE-411 03 Göteborg

Hitta hit ›
Postadress

c/o Clarion Hotel Post

Box 111 41

SE-404 23 Göteborg

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

00:00
Stäng