Det här är vi

Blanda erfarenhet, nyfikenhet, kompetens, energi, mod och analytisk förmåga. Där har du ett framgångsrecept och den välbalanserade mixen av vilka vi är.
lill_ta
Lill Andréasson
tommy_ta
Tommy Ivarsson
emma_ta
Emma Hermansson
emelie_ta
Emelie Emanuelsson
marielle_ta
Marielle Jenslöv

Lill Andréasson

Affärsutvecklare, processledare och rådgivare

Bakgrund: Entreprenör och visionär inom besöksnäringen, upplevelseindustrin, kommunikationsbranschen och mycket, mycket mer.

Lill föddes nyfiken och med en stark drivkraft rakt in i den småländska småföretagarandan. En bakgrund som ledde till ett företagande där hon mött många olika branscher och utmaningar. Lill drivs av att tillföra nya perspektiv till människor och organisationer. Hennes unika förmåga att tänka utanför boxen gör att hon ofta ser nya affärsmöjligheter och hittar de riktigt kreativa lösningarna.

Jag älskar när det oväntade sker, när man vrider, vänder, ifrågasätter och ser hur utvecklingen skjuter fart. Att få dra nytta av erfarenheter från många olika branscher, att testa nytt, göra annorlunda och komma vidare. Att utmana och få till en förändring. Jag tänker gärna cross-over i affärsutveckling och plockar in influenser från olika områden.

lill_ta

Tommy Ivarsson

Affärsutvecklare, processledare och rådgivare

Bakgrund: Entreprenör och visionär inom kommunikationsbranschen, upplevelseindustrin, mediabranschen och mycket, mycket mer.

Tommy har alltid varit den där personen som vill mer, som vill göra på sitt sätt, som vill ta ett steg till. Efter en lång karriär som framgångsrik entreprenör i olika bolag brinner han nu för att hjälpa andra entreprenörer att växa. Tommy har en osviklig förmåga att sätta tummen på den felande länken och komma vidare i processen.

Genom åren har jag fått vara med om många tillväxtresor, och ingen resa är den andra helt lik. Men det finns många delar som liknar varandra. Gemensamt är att en framgångsrik resa bygger på kommunikation och förmågan att ta tillvara mänskliga resurser. Tillväxtresan börjar alltid hos dig själv, hos dig som leder bolaget.

tommy_ta

Emma Hermansson

Kommunikatör och affärsutvecklare

Bakgrund: Examinerad marknadsekonom, säljare och medlemsrekryterare på Handelskammaren, kommunikationsansvarig på Swecamp.

Efter några år i inredningsbranschen bytte Emma bana och började studera marknadsekonomi i Karlstad. Under studietiden arbetade hon på Handelskammaren Värmland, och där föddes intresset för företag som vill växa. Idag är det just det intresset som är hennes starkaste drivkraft.

Känslan av att gå in i deras hjärnor, förstå tankegångarna och sen bidra med helt nya synvinklar – det är en helt fantastisk känsla. Jag brinner för kommunikationen och vet att den kan göra underverk för företag som är inne i ett tunnelseende. Ett litet korn kan gro, växa och bidra med ett enormt värde, både internt och externt. Bäddas kornet in med rätt budskap får det växtkraft.

emma_ta

Emelie Emanuelsson

Projektledare och marknadskoordinator

Bakgrund: Utbildad showartist, projektledare och med en examen i Sales Marketing. Marknadskoordinator/projektledare på Swecamp

Att idrott fostrar är en gammal sanning. I Emelies fall blir den dessutom bekräftad. Hon tar med sig sin vinnarskalle till jobbet varje dag och ger sig inte förrän segern är bärgad. Men som den lagspelare hon är firar hon säkrad kvalité och lyckade resultat tillsammans med kollegor och nöjda kunder.

Det är när jag möter nya människor, jobbar i grupp, har kundkontakter och är på leverantörsmöten som jag verkligen njuter. Människor ger mig energi. Och jag lever efter det råd jag fick av en lärare jag hade: Ha alltid kul på jobbet!

emelie_ta

Marielle Jenslöv

Redovisningskonsult

Bakgrund: Utbildad och diplomerad controller, controller på ett börsnoterat telekombolag, driver det egna bolaget Jenslöv Konsult.

Runt Marielle är det alltid ordning och reda. Här har vi nämligen personen som ÄLSKAR pärmar, listor och flödesscheman. Och just därför är hon också som klippt och skuren i sin roll som controller och redovisningskonsult. Skulle hon av någon outgrundlig anledning tröttna på siffror så tar hon en löptur. Men sen är sifferbegäret tillbaka igen…

Jag blir alltid nyfiken på hur ett företag funkar och hur flödet in och ut kan effektiviseras. Ett papper ska inte ta några omvägar – det ska behandlas effektiv och snabbt. Och helst ska det inte vara några papper över huvud taget. Eftersom jag är ovanligt intresserad av programvaror som hanterar affärsekonomi kan jag snabbt problemlösa och hitta rätt lösning.

Kontakt: 031-69 61 80
marielle_ta
vi_ta
Stäng
Hejsan!

Hör av dig eller kom in på en kaffe om du vill

Besöksadress

Drottningtorget 10

SE-411 03 Göteborg

Hitta hit ›
Postadress

c/o Clarion Hotel Post

Box 111 41

SE-404 23 Göteborg

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

00:00
Stäng